Kzsg
Prof Spys-z
Sa Arkadaşlar Vereceğim Script Serverde Config Çektiğniz Userleri Mysql'den Girmeyi Sağlıyor Aslında Artık Her Shellde Var Bitane Ama Olmayanlar Var Ve Görünüş Şıklık Bakımından Sizlere Sunmak İstedim Şahsen Bende Artık Bunu Kullancam Resimlerine Bi Bakın İsterseniz :
Scriptin Anasayfası
Girdiğniz Userin Veritabanı
Tabloya Satır Ekleme
Userin Database'sinden Bir Görüntü
Userin Şifreyi Değiştirirkene
Scripte Göre Admin Veya Diğer Eklentileri Ararken
Buda İlerlemiş Hali
Bunu Bende Çözemedim D:
Buda Galiba Hask Kırıcımı Ne Son İkiyi Bende Çözemedim Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ama Kullanın İyi Bir Script Teşekkür Ederseniz Sevinirim Herkeze İyi Günler
Arkadaşlar Size İndirme Dosyası Vericem Öyle İndirceksiniz Dosyanın İçi Kalabalık O Yüzden Ama Program Değil Php Kodlanmış Script Ama Ginede Virüstotalı Koyalım Biz
İndirme Linki ;
Scriptin Anasayfası
Girdiğniz Userin Veritabanı
Tabloya Satır Ekleme
Userin Database'sinden Bir Görüntü
Userin Şifreyi Değiştirirkene
Scripte Göre Admin Veya Diğer Eklentileri Ararken
Buda İlerlemiş Hali
Bunu Bende Çözemedim D:
Buda Galiba Hask Kırıcımı Ne Son İkiyi Bende Çözemedim Kusura Bakmayın Arkadaşlar Ama Kullanın İyi Bir Script Teşekkür Ederseniz Sevinirim Herkeze İyi Günler
Arkadaşlar Size İndirme Dosyası Vericem Öyle İndirceksiniz Dosyanın İçi Kalabalık O Yüzden Ama Program Değil Php Kodlanmış Script Ama Ginede Virüstotalı Koyalım Biz
Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/436ffe4cd2862af06fcde20c2b436851a1c6d3cfdb4894e9bfa21a3dd8bdb1e1/analysis/1389622850/
İndirme Linki ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!