⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben teamsptekta takılırken bunu yapan bir admin muhtemelen beni teamspeakten düşürüyor ve internetim gidiyor bunu nasıl yapıyor ve nasıl korunabilirim beni düşüremesin istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
kardeşim benum kuzenım bu işlerde ben pek anlamam ama elınde sanal sunucular var 1gb/bit internet ile bana vuruyor modem kapanıyor uzatırsa modem yanar sanal sunucular felan var tam anlamam ama onun soyledıgı kadar sana anlatmaya çalıstım. abd den sanal makine alıyor 1gb internet hızı oluyor ddos gibi birşey yapıyor...
kardeşim kuzenım yurtta kalıyor pazar izinli sadece. ücretli olması lazım onada ts takımındakı büyük ler veriyor samimi oldukları için gozumun onunde ts'de 10 dan fazla adam dusurdu 10dk da