⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuanda samsung s3 kullanıyorum artık eskidi yazın çalışıp 500 ilea 1500 arası bir telefon alıcam...
listemde note 3 , zenfone2(4gb ramli olan) ve lg g3 var. ben lg g3 istiyorum perfonması yüksek gözüküyor ama bazı arkadaşlarım g3 alma bok gibi felan diyor. asus al diyorlar. asus ile g3 kıyaslandıgında g3 eski model olmasına ragmen üstün duruyor..
G3 al derim cozunurluk , yuksek performans , dizayn,kullanım tarzı falan cok hoş ekrana cift tıklıyosun acılıyor-kapanıyor kapagını da kapattıgın zaman ekran acıkken saat ekranı otomatik acılıyor,Kac gb alıcagın sana kalmıs ama tavsiye ederim.
Secim senin
valla ben 3 ay öncesine kadar AsusZ2 ile G3 Arasında sürü ile araştırma yaptım , teknoloji mağazasındaki destek elemanlarla bile görüştüm sonra G3 aldım . Şöyle diyim sana zenfone2 nin kamerasını çıkar çöpe at . Ama g3 kamera kalitesi tartışılmaz , ayrıca zenfone2 nin tek avantajı 4gb ram olayı ama bunun pek de bir önemi olmayacak çünkü g3 32 gb dede 3gb ram var . G3 ün pixel ve ekran çözünürlüğü asusu gibib atar . Son olarak ölüm vuruşunu işlemci yapıyor zaten kıyaslanmaz
Ama yinede sen bilirsin
G3 al derim cozunurluk , yuksek performans , dizayn,kullanım tarzı falan cok hoş ekrana cift tıklıyosun acılıyor-kapanıyor kapagını da kapattıgın zaman ekran acıkken saat ekranı otomatik acılıyor,Kac gb alıcagın sana kalmıs ama tavsiye ederim.
Secim senin
hoşuna gider mi bilmiyorum ama G3 ün çok güzel bir kılıfı var misal kılıf kapalıyken bile bazı işlemlerini küçük ekranda yapabiliyorsun , son aramalar , mesajlar , müzik çalar , kamera (fotograf cekerken kimsenin ruhu duymaz) . Ayrıca saatide çok hoş ve knock code beni benden aldı . Ekran kapalıyken kapalı ekranı şifreyi girdiğinde otomatik kilit açılıyor . Bence o kadar yeterli
Secim senin
hoşuna gider mi bilmiyorum ama G3 ün çok güzel bir kılıfı var misal kılıf kapalıyken bile bazı işlemlerini küçük ekranda yapabiliyorsun , son aramalar , mesajlar , müzik çalar , kamera (fotograf cekerken kimsenin ruhu duymaz) . Ayrıca saatide çok hoş ve knock code beni benden aldı . Ekran kapalıyken kapalı ekranı şifreyi girdiğinde otomatik kilit açılıyor . Bence o kadar yeterli