Kzsg
Prof Spys-z
Sa Arkadaşlar Bunu Lov3erdns Bir Çok Lazım Scripti Bir Araya Getirmiş Ve Arşivin En Güzel Yerine Atın Kesin Lazım Olur Arkadaşlar Php İle Kodlanmış Bir Script Size Seçenekler Vermiş Onu Seçiyosunuz O Açılıyo Bir Resmine Bakın :
Scriptin İçindekiler :
JCE Scanner Website Joomla
Traidnt Upload Brute Force
4Images Brute Force
Joomla Brute Force
ArabPortal Brute Force
WordPress Brute Force
Checking Joomla 1.6-1.7 Registration
Bypass Cloudflare
FTP Brute Force
JCE Scanner Ip Server
IP Address Inspector
İstediğniz Seçeneğe Tıklıyosunuz O Sizi Yönlendiriyo İçindekilere Bakarsanız Hep Hack Hayatımızda Lazım Olan Şeyler.Bu Scripti İstediğnizAdlandırma.php Diye Bir Servere Yada Localhosta Atıp Çalışıtrabilirsiniz Kolay Gelsin. Kodlar Çok Olduğundan Sorunlar Çıkıyo Bende Mediafireden İndirme Linkini Verdim Zaten Php Virüs Mirüs Yok.Güvenmeyen İndirmesin Ben İndirdim Localhosta Attım Arkadaşlar Virüs Total Hack Tools Olarak Algılıyabilir
Tools Scanner Php ;
Scriptin İçindekiler :
JCE Scanner Website Joomla
Traidnt Upload Brute Force
4Images Brute Force
Joomla Brute Force
ArabPortal Brute Force
WordPress Brute Force
Checking Joomla 1.6-1.7 Registration
Bypass Cloudflare
FTP Brute Force
JCE Scanner Ip Server
IP Address Inspector
İstediğniz Seçeneğe Tıklıyosunuz O Sizi Yönlendiriyo İçindekilere Bakarsanız Hep Hack Hayatımızda Lazım Olan Şeyler.Bu Scripti İstediğnizAdlandırma.php Diye Bir Servere Yada Localhosta Atıp Çalışıtrabilirsiniz Kolay Gelsin. Kodlar Çok Olduğundan Sorunlar Çıkıyo Bende Mediafireden İndirme Linkini Verdim Zaten Php Virüs Mirüs Yok.Güvenmeyen İndirmesin Ben İndirdim Localhosta Attım Arkadaşlar Virüs Total Hack Tools Olarak Algılıyabilir
Tools Scanner Php ;
PHP:
https://www.virustotal.com/tr/file/70bd1005873950951a60b0d1c0e2382d42c903c69672b80e5b85af9eb4dc97e1/analysis/1390468523/
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!