⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turizm ve Seyehat Hizmetleri nasıl bir bölüm (Yardım)
Arkadaşlar ek tercihte turizm ve seyehat hizmetleri yazmayı düşünüyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl bir bölüm, dersler kolay mı zor mu, gelecek için nasıl bir bölüm, ileride neler yapılabilir, turizm ve otel işletmeciliğindeki gibi garson olarak felan mı başlanıyor, okumaya değer mi yardımcı olabilecek var mı?
Benim bildiğim bölümü bitirince ustalık belgesi veriyorlar. Ondan sonra ister garson, ister kendi yerini açarsın. Garson olursan şef falan olabiliyorsun diye biliyorum ama yine de yanlış bilgilendirmeyeyim.
Anladım eyvallah araştırdım da baya vazgeçtim
bilgisayar programcılıgı yazıcaktım sınavsız geçiş yapacaktım ama ondanda vazgeçtim bölüme ilgim yok yani kodlamaya ilgim yok sınıfta kalırım diye düşünüyorum ilgi olmayınca da kolay değildir dersler
bilgisayar programcılığı kadar güzel bir bölümmü var ya oraya geçince öğretiyolar zaten şimdiden bişey bilmene gerek yok diye düşünyorum ayrıca bilgisayar programcılığı okuyan yatay geçişle bilgisayar öğretmeni olunuyo diye biliyorum bi araştır
lise de bu bölümü okudum zar zor kopya ile geçtik bilgisayar derslerini burada kopya felanda yok programlama temelleri dersi sıkıntı ya 2.dönem dahada zorlaşıyor dersler yani geçmek kolay olsa yazıcam ama zor bi bölüm gibi geliyo bana
azcıkta ilgin varsa çokta zor gelmez aslında hatta zevkli bile geçer dersler ama sen bilirsin kendinide zorlama ben anadoluad dil seçtim gayet rahat üniversiteye geçiliyor dil seçince
Eski manıta bu bölümü okuyordu bu bölümü tercih ediceksen nevşehiri düşün ben nevşehir ürgüpteyim yardımcı olurum bölüme gelicek olursak yanlış hatırlamıyorsam turlar falan düzenliyorsunuz dersleri o kadar zor degil okul bittikten sonra turizim firmalarında çalışablirsin
valla bir baltaya sap olda ister turizim oku ister başka bişe ama o kadar zorlanacagın bir bölüm değil rehberlik falan yaz puanın yetiyorsa radyo tv düşün ben bu seneden sonra radyo tv okuyacağım ama nevşehir ürgüpü yazarsan haberim olsun ama biraz pahalıdır amk memleketi 1 liralık mala 5 lira veriyoruz ögrenciyi sevmiyor ibneler ilk birkaç ay yurtta kalmaya çalış eger zorlamazsan 1 yıl kal eve çıkarsın sonra