berkay344
Spys-Z
Merhaba arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi ortganik hitte seo çalışmasının bir ayağıdır önemli bir rol oynar ama tam anlamıyla bir seo çalışması değildir sıralamaya girmiş kelimelerinize veya sitenize hit göndermek anahtar kelimelerinizin yükselmesini sağlayacaktır uzatmadan uzun zamandır kullandığım bir siteyi paylaşıcam ve adım adım nasıl yapacağınızı götericem çöp veya boş bir konu değildir uzun zamandır kullanıyorum ve gercekten faydası var dilerseniz google üzerindende kullanıcı gönderebiliyosunuz kullanıcılar kaç saniye veya dk kalmasını istiyorsanız siz belirliyorsunuz.
Faydaları
1 - Ertesi gün Alexa Rankınızın Düştüğünü Görebilirsiniz
2 - Google Adsense Kazancınız Artar Adsense Herhangi Bir Şekilde Risk Yoktur.
3 - Anahtar Kelimelerinizde Yükseliş Gösterirsiniz Sitenizde Yayınladığınız Makalelerde Çeşitli Kelimelerde Seçerek Googele Sitenizi O Kelimelerde İndexler Buda Arama Ağınızı Genişletir Doğal Olarak Trafiğinizi Arttırır.
Faydaları
1 - Ertesi gün Alexa Rankınızın Düştüğünü Görebilirsiniz
2 - Google Adsense Kazancınız Artar Adsense Herhangi Bir Şekilde Risk Yoktur.
3 - Anahtar Kelimelerinizde Yükseliş Gösterirsiniz Sitenizde Yayınladığınız Makalelerde Çeşitli Kelimelerde Seçerek Googele Sitenizi O Kelimelerde İndexler Buda Arama Ağınızı Genişletir Doğal Olarak Trafiğinizi Arttırır.
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!