⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve bu işlemleri yaptığınızda Otomatikmen Uygun firmalara teklif var , cv geldi , iş ilanı vs gibi uyarıları bulunan bir yazılım.
Aslında her firmaya özel subdomain oluşturuyordu sistem hatta firma eklerken sağ üst kısımda görebilirsiniz otomatik link oluşturuyor. Ama hata verdiğinden dolayı o özelliği pasif ettim. Çalıştırırsanız kullanabilirsiniz. Nulled Script
Biliyorum görünüm olarak biraz sade ama artık orasıda size kalmış. Kendinizde bir şeyler kattığınızda eksiksiz bir firma scripti haline gelebilir.
Panel demosu veremiyorum demo modu yok. Üyelik oluşturarak kullanıcı panelini görebilirsiniz. Gayet kullanışlıdır.
İndirip kurduğunuzda ana kullanıcı bilgileri aşağıdaki gibidir;
Kul adı: bilgi@medyaweb.net
Şifre: admin