⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benm pcde 4 önde 4 arkda olmak üzere 8 tane usb girişi war ama hiç biri çalışmıyor nedendir acaba bi ara bi konu altınada yazmıştım windows'un seriali bitmişti bugün xatli sağolsun windowsloader le tekrar düzelttim ama USB girşleri halen Bozuk Nedendir acaba ??
Sağolasın RaD0 birde bnm bilgisayar we ekran'ın takı olduğu priz'de sorun war ufaktan bir deydiğin zamna kendi kendine Kapanıyr weya Reset atıyor sürekli oluyordu ondan olabilrmi ?
Power La Alakası Yok da donanımdan kaynaklanabilir marselin dediği gibi ama daha önce çalışıyoduysa son indirdigin programlar yada kullandıgım usb bellek tarzı şeyler sistemle çakışma yapabilir
Bunun direk usb ye vereceğini düşünmüyorum . Ama çogu sorun bu yüzden (elektrik kesintisi) oluyor . Şuanki senin yaşadıgın durum , elektrik kesintisiyle eşdeğer . Bu durum hem donanıma hem sistemine zarar verir (mavi ekran vs) . Usb bu yüzden bozulurmu ? bozulabilir tabi , fakat direk usb ye etki etmez , başka bi sorundan o sorun doğmuş olabilir .
Aslında pc'nin Garantisi daha bitmedi götürmek istemiyordum kendim yaparım diyordm ama Görünüyorki gitmesi lazım Cok Sagol RaD0 Saqolasın Marco Reyiz Sağolasın Er0