Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Vereceğim Bu Script WHMCS Host Sitesinin DB'sini Çekmeye Yarıyor Yani Şöyle Diyim Hani Her Serverde Config Çekiyorız Userleri Oluyo Joomla Veya WordPress Bu Jm Veya Wp Databseye Girmek İçinde Kullandığmız Serverlerde Sql Özelliği Oluyo Databse Girmek İçin Bu WHMCS Host Sitesininde Bazı Serverlerde Userleri Mevcut Oluyo Son Dönemlerde Bir Sürü Exploiti Çıktı Vs Yada Elinize Server Geçer Bi Baktınız WHMCS Bağlı Bir Site Vereceğim Bu Script İle Databseye Giriyor. Yani Script WHMCS Bağlı Sitelerin Userlerine Ulaşabildiyseniz Databsesine Geçiyo Yukarda Verdiğim Örnek Gibi Nasıl Wp Siteye Girebiliyosunuz Bunada Öyle Giriyorsunuz Bu Script Daha Yeni Kodlanmış Ve Kodluyan Arkadaş RAB3OUN Kod Adlı Koder Belki Bilirsiniz Çok Scriptini Kullanmışımdır Bu Arada V3 Versyonunu Her Sitede Bulamazsınız İsterseniz Arayın V3 Versyonunu Ben'de Zor Buldum Hemen Paylaşıyım Dedim Değerli Bir Script
Eğer Birgün Bu Host Firmasının Bir Sitesinin Useri Elinize Düşerse Böyle Bir Görünüm Elde Etçeksiniz
Buda Scriptin Görünümü
Ve Script Arkadaşlar Kolay Gelsin Herkeze ;
Rar Pass : ajanlar.org
Eğer Birgün Bu Host Firmasının Bir Sitesinin Useri Elinize Düşerse Böyle Bir Görünüm Elde Etçeksiniz
Buda Scriptin Görünümü
Ve Script Arkadaşlar Kolay Gelsin Herkeze ;
PHP:
https://www.virustotal.com/en/file/014531a95a707f6705341e18196327158b2f49d75f650960cad239aca4d04199/analysis/1394358061/
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Rar Pass : ajanlar.org