⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaslar bu program sayesinde 70.000'e kadar karakter, rakam harf, uretebiliriz. Gerek brute force programlarimiz icin, gerekse diger sifre kirici deneyici programlarimiz icin istediginiz karakterde istediginiz kadar wordlist olusturabilirsiniz. Wordlistleri 20 mb'lik paketler halinde kaydeder sistemi yormaz kullanimi gayet basittir saglam wordlistler sizleri bekliyor kolay gelsin.
ya kardeşim kastenmi yapıyosunuz bilmiyorum ama yeni başlayanlar için bir başlangıç bu sadece. ben ne kadar yeni başlayanlar için konu paylaşsam sanki organize olmuş gibi bu eski bu alıntı bu şöyle bu böyle benim tek amacım yenilere yardımcı olmak ama onada Tşkr ederm siz çok iyi karşımda duruyosunuz...