⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xat main owner hack programını yapabilir misiniz ? coder ve hackerlere duyurulur.
Merhaba arkadaşlar xat sohbet sayfalarında takılıyorum çok haksızlığa maruz kalıyorum hakkımı korumak için ya o siteye hiç girmemem yada main owner hack ı yapıp main olarak girmem gerekiyor o yuzden main owner hack programını değerli ajanlar.org koder lerinden hacker lerinden rica ediyorum
Tamamen Saçmalık Bence Chat Sitesinde Owner Olmak İçin Ancak Sisteme Sızman Gerekiyor Flash Uygulaması Olsa Trainer Gibi Bir Program Kodlanabilir Örnek: (sanalika-club penguin-dragon fable) Gibi Flash Düzenlemeleri İle Olur.
Tavsiye: Cheat Engine Programı Var Aslında O Programla İstediğin Herşeyi Yapabilirsin Yanlız Mantığı Anlaman Lazım Örnek Net Cafede Süre Uzatıyordum Veya Easy Client'i Crachliyordum Root Oluyordum .) Flash Uygulamalarda İşe Yarayabilir Programda Memory View Var Orda Adminin Kodlamasını Bulup Oynayabilirsen Owner Olabilirsin Belki..