Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bugün Vericeğim Bu Program Vereceğim Dorklarda Xss Açıklı Siteler Buluyor Yani Ben Dorklar Vericem Ama Siz Başka Yerden Veya Kendiniz Bitane Yaparak Geliştirebilirsiniz Ben Örnek Olarak 20 Tane Atıcam Program Prof. Arkadaşlar Virüstotalda Çalıştırdığımda Virüs Buluyo Ama Ben Sandboxda Çalıştırdım Herhangi Bir Sıkıntı Yok Arkadaşlar Hatta Resmi Kendim Aldım ;
Programı Kodlayan Resimde Sağ Altta Gözüküyo Yukarıda Sölediğim Dorklar Arkadaşlar Bu Dorklarla Ulaşabilirisiniz
Dorklar :
Bunlardan Fazlada Kullanabilirsinz
Site.gov.il.php?cat= Gibi Böleydi Galiba Yapıpta Hedef Ülkenizi Seçersiniz Kullanımına Gelirsek Zaten Orda Dork Var Dorku Yazın Oraya Başlat'a Tıklayın Tamamdır O Size Siteleri Tarıyo Ve Veriyo Tekrar Diyorum Program Prof.'dur O Yüzden Sağlam Çıkartıyo Siteleri Siteler Çıktığında Üstüne İki Defa Tıklayın Kullandığnız Tarayıcıya Yeni Sekme Açılır Ordan İşleminizi Yaparsınız
VirüsTotal :
Virüs Yoktur Güvenmeyenler İndirmesin
XSS Scanner :
Programı Kodlayan Resimde Sağ Altta Gözüküyo Yukarıda Sölediğim Dorklar Arkadaşlar Bu Dorklarla Ulaşabilirisiniz
Dorklar :
PHP:
inurl:".php?cmd="
inurl:".php?z="
inurl:".php?q="
inurl:".php?search="
inurl:".php?query="
inurl:".php?searchstring="
inurl:".php?keyword="
inurl:".php?file="
inurl:".php?years="
inurl:".php?txt="
inurl:".php?tag="
inurl:".php?max="
inurl:".php?from="
inurl:".php?author="
inurl:".php?pass="
inurl:".php?feedback="
inurl:".php?mail="
inurl:".php?cat="
inurl:".php?vote="
Bunlardan Fazlada Kullanabilirsinz
Site.gov.il.php?cat= Gibi Böleydi Galiba Yapıpta Hedef Ülkenizi Seçersiniz Kullanımına Gelirsek Zaten Orda Dork Var Dorku Yazın Oraya Başlat'a Tıklayın Tamamdır O Size Siteleri Tarıyo Ve Veriyo Tekrar Diyorum Program Prof.'dur O Yüzden Sağlam Çıkartıyo Siteleri Siteler Çıktığında Üstüne İki Defa Tıklayın Kullandığnız Tarayıcıya Yeni Sekme Açılır Ordan İşleminizi Yaparsınız
VirüsTotal :
PHP:
https://www.virustotal.com/tr/file/9ea43ae58a516db644936d6ffd132b6a8b8da23be9228f39de0b0d52e500a5ca/analysis/1395670758/
Virüs Yoktur Güvenmeyenler İndirmesin
XSS Scanner :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!