⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim hiç sevmediğim bi arkadaşım var ve ona eşek şakası yapmak istiyorum web sitesi açtığını öğrendim ve direk başladım siteyi gezmeye herneyse bu bana cok şaka yapardı bende buna iyi bi şaka yapıp siteye index atmak istiyorum admin panelini buldum fakat kullanıcı adı ve şifreyi nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Site altyapısının hazır bir script mi yoksa özel kodlanmış bir script mi olduğunu öğrenin. SQL veya hazır script ise eklentilerde ki güvenlik açıklarını tarayın. Bunlardan bir şey çıkmadıysa sunucudaki sitelere bir göz atın.
acunetix ile tarat. wordpress vs falansa boşa taratma ama direk pluginlere bak plugin adını yaz yanına exploit ekle googlede arat. diğer türlü wp joom vs değilse acunetix ile taratabılırsın