⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar ben 000webhost tan host aldım ücretsiz ama bir türlü exe dosyamı yükleyemiyorum bunu nasıl başarabilirim bana yardımcı olacak abi hoca varmı forumda gerçekten ne denediysem 000webhost exe yüklememe birtürlü izin vermiyor bana yardımcı olun lütfen
yok 000webhost türkiye girişi engelli değil ama nedense bir türlü exe yüklenmiyor hosta yasaklıyor
ne yapabilirim bir çıkar yol yokmu ücretli host alamam malesef
yok 000webhost türkiye girişi engelli değil ama nedense bir türlü exe yüklenmiyor hosta yasaklıyor
ne yapabilirim bir çıkar yol yokmu ücretli host alamam malesef
Anlaşılan bilen birisi malesef bu sitede yok
exe olması lazım 000webhost exe yüklemeyi kabul etmiyor illaki bir çıkar yol olması lazım ama ben başaramadım nedense
Anlaşılan bilen birisi malesef bu sitede yok
exe olması lazım 000webhost exe yüklemeyi kabul etmiyor illaki bir çıkar yol olması lazım ama ben başaramadım nedense
Vaktiyle bir çok kişi buradan ücretsiz host alıp içeresinde .exe uzantılı rat keyloggerları saklıyordu bundan ötürü iptal edildi .exe yüklemek artık yasak lakin farklı hostlarda .exe yükleme izni olanlar var örnek Byethost veya Hostinger(En son öyleydi)