[align=center]
Merhaba Arkadaşlar ;
Özellikler ;
-Neredeyse Tüm Programlara Videolu Anlatım Eklendi.
-Botnet , Keylogger , Ddos Vb. Birçok Bölüm Eklendi.
-Part Part Upload Edildi.
Not : Arkadaşlar Bu Sürümden Sonra Ek Paketler Olarak Konu Açacağım Ayrıca Bu Arşivin İçinde Eski Sürümde Düzenlenmiş Bir Biçimde Bulunmakta Size Tavsiyem Eskisini Silin.Bide Antiler Virüs Olarak AlgılayaBiliyor HackTools Sonuçta Antinizi Kullanmadan Önce Kapatın.
Arşivden Görüntüler
Giriş
Android Bölümü
Programlar Bölümü
Not :WinRar Dosyalarındaki Beni Oku Dosyalarını Mutlaka Okuyun.Aksi Takdirde Olubilecek Herhangi Bir Hatadan Ben Veya TurkHackTeam.Net Sorumlu Tutulamaz...
Dosya Boyutu : 1.98 Gb
Tarama Sonucu : Norton - Avg //HackTools
Not : Arkadaşlar 2Gb'lık Dosyayı Ayırarak 15 Farklı Virüs Total Koyamayacağım İçin Virüs Total Eklemedim.İndirip İndirmemek Siz Kalmış.
Merhaba Arkadaşlar ;
Özellikler ;
-Neredeyse Tüm Programlara Videolu Anlatım Eklendi.
-Botnet , Keylogger , Ddos Vb. Birçok Bölüm Eklendi.
-Part Part Upload Edildi.
Not : Arkadaşlar Bu Sürümden Sonra Ek Paketler Olarak Konu Açacağım Ayrıca Bu Arşivin İçinde Eski Sürümde Düzenlenmiş Bir Biçimde Bulunmakta Size Tavsiyem Eskisini Silin.Bide Antiler Virüs Olarak AlgılayaBiliyor HackTools Sonuçta Antinizi Kullanmadan Önce Kapatın.
Arşivden Görüntüler
Giriş
Android Bölümü
Programlar Bölümü
Not :WinRar Dosyalarındaki Beni Oku Dosyalarını Mutlaka Okuyun.Aksi Takdirde Olubilecek Herhangi Bir Hatadan Ben Veya TurkHackTeam.Net Sorumlu Tutulamaz...
Dosya Boyutu : 1.98 Gb
Tarama Sonucu : Norton - Avg //HackTools
Not : Arkadaşlar 2Gb'lık Dosyayı Ayırarak 15 Farklı Virüs Total Koyamayacağım İçin Virüs Total Eklemedim.İndirip İndirmemek Siz Kalmış.