K
Kzsg
Guest
Sa Arkadaşlar Keresteci Reyizin Paylaştığı Joomla Ve Wordpress Acık Tarayıcı Priv8'in Php Si Fortlamıştı Uzun Zaman Önce Bende Şimdi Tekrar Buldum Paylaşıyım Dedim Nasıl Kullanılıyo Ya Localhosta Atın Sitenin İsmini Yazın Bikere Scana Tıklayın Sonra Localhostda Çalıştırdıysanız AppServer Dizinine Reverse.txt Diye Bitane Not Defteri Açılcak Ordaki Abuk Subuk Siteleri Silin Hedefinizdeki Sitenin Reversede Barınan Siteleri Yapıştırın Sonra Bidaha Gelin Tools'a Hedef Sitenizi Yazın Tamam Diyin İşlem Tamamlanmıştır Aynı Şeyi Servere Atıpta Yapabilirsiniz Serverede Ana Dizine Reverse.txt Diye Klasor Oluşur Öle Yaparsınız Resimlerle Gösteriyim
Yukarıda Anlattım Gibi Bikere Hedef Sitenin İsmini Yazın Scan Diyin Sonra Server Yada Localhosta Reverse.txt Gelicek Ordaki Siteleri Değiştirin Hedefinizdeki Sitenin Reverse Kayıtlarını Yapıştırın.
Bahsettim Abuk Subuk Site Siteler :S Burdaki Siteleri Silin.
Php Yi Kendinize Göre Editliyebilirsiniz Resim Müzik Vs.
Joomla Ve Wordpress Acık Tarayıcı Priv8 PHP ;
İşinize Yararsa Teşekkür Etmeniz Yeterli Bu Arada Apo Maldan Anlıyo Çok Sağlam Script
Konuyu Bilmiyenler Bu Script Hedef Yaparken Sitenin Sunucusunda Barınan Sitelerde Teker Teker Açık Tarıyo Wordpress-Joomla Exploit DB Vs...
Bide Normal Reverse Çektiğmizde Siteler Birbirine Giriyo Bende Şöle Bişi Aklıma Yürüttüm Xatlinin Yani Okanın Yaptığı Eski Bir Shell Vardı Onda Reverse İp Listeliyicisi Var O Reverse İp Listeliyici Bizim Her Zaman Kullandığmız Yougetsignal'in Php Versyonu Gibi Bişi You Get Signalde Ne Kadar Site Çıkıyosa Bu Reverse İp Listeliyicisinde php Versyonunda Da Aynı Çıkıyo Bi Nevi Php Versyonu :* Ben Niye Bunu Anlattım Çünkü Reverse Çekince Shellden Siteleri Alt Alta Diziyo Joomla Ve Wordpress Acık Tarayıcı Priv8 Php Bunu Okuyabiliyo Ama YouGet Signalden Çektiğmizde Not Defterine Yapıştıralım Diyourz Siteler Afedersiniz Cinsel İlişkiye Giriyo Olmaz Günah.
XatliVacipin Eski Yaptığı Shell
Yukarıda Anlattım Gibi Bikere Hedef Sitenin İsmini Yazın Scan Diyin Sonra Server Yada Localhosta Reverse.txt Gelicek Ordaki Siteleri Değiştirin Hedefinizdeki Sitenin Reverse Kayıtlarını Yapıştırın.
Bahsettim Abuk Subuk Site Siteler :S Burdaki Siteleri Silin.
Php Yi Kendinize Göre Editliyebilirsiniz Resim Müzik Vs.
Joomla Ve Wordpress Acık Tarayıcı Priv8 PHP ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
İşinize Yararsa Teşekkür Etmeniz Yeterli Bu Arada Apo Maldan Anlıyo Çok Sağlam Script
Konuyu Bilmiyenler Bu Script Hedef Yaparken Sitenin Sunucusunda Barınan Sitelerde Teker Teker Açık Tarıyo Wordpress-Joomla Exploit DB Vs...
Bide Normal Reverse Çektiğmizde Siteler Birbirine Giriyo Bende Şöle Bişi Aklıma Yürüttüm Xatlinin Yani Okanın Yaptığı Eski Bir Shell Vardı Onda Reverse İp Listeliyicisi Var O Reverse İp Listeliyici Bizim Her Zaman Kullandığmız Yougetsignal'in Php Versyonu Gibi Bişi You Get Signalde Ne Kadar Site Çıkıyosa Bu Reverse İp Listeliyicisinde php Versyonunda Da Aynı Çıkıyo Bi Nevi Php Versyonu :* Ben Niye Bunu Anlattım Çünkü Reverse Çekince Shellden Siteleri Alt Alta Diziyo Joomla Ve Wordpress Acık Tarayıcı Priv8 Php Bunu Okuyabiliyo Ama YouGet Signalden Çektiğmizde Not Defterine Yapıştıralım Diyourz Siteler Afedersiniz Cinsel İlişkiye Giriyo Olmaz Günah.
XatliVacipin Eski Yaptığı Shell
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!