⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bu Script 1337 Day Sitesindeki Exploitleri Aramınza Yardımcı Olur . Mesela Bir Exploit Duydunuz Gördünüz Bu Script İle O Sitede Aratabilirsiniz Bu Kadar Arkadaşlar Localohst Veya Bir Servere'de Kullanabilirsiniz Kolay Gelsin Sadece 1337 Day Sitesindeki Exploitleri Arar Bu Scripti Kodluyan Arkadaşın Adı By DamaneDz .
Script :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Bir ara Xatlivacip'in kullandığı bir script vardı. Hedef sitedeki exploitleri sıralıyordu. Wpscan gibi birşey hani sadece wordpress'e değil her siteye tarama yapacak. Sende vardır diye düşünüyorum kardeşim ?
Bir ara Xatlivacip'in kullandığı bir script vardı. Hedef sitedeki exploitleri sıralıyordu. Wpscan gibi birşey hani sadece wordpress'e değil her siteye tarama yapacak. Sende vardır diye düşünüyorum kardeşim ?
he he bu DamaneDz benim arkadaşımdır Cezayirlidir kendisi yarı türktür ArapForumlarında admindir.
Hacking bilgisi Çokk azdır. bu damın PRİV 8 Priv 9 dediği herşeyii var bende
he he bu DamaneDz benim arkadaşımdır Cezayirlidir kendisi yarı türktür ArapForumlarında admindir.
Hacking bilgisi Çokk azdır. bu damın PRİV 8 Priv 9 dediği herşeyii var bende