⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook'da durumalrda gördüm.Nerdeyse herkesin interneti gitmiş.Benim de gitti.Facede;
Bugün çernobilin yıldönümü o yüzden rus hackerlar bütün dünya ağına saldırıyor.
Başka bir açıklama:
Yaklaşık 15 dakikalık kesintinin ardından internet hatları yavaş yavaş kendini toparlerken kesintinin ise henüz neden olduğu bilinmiyor.
Türk Telekom alt yapısını kullanan TTNET, Biri, Superonline gibi Servis sağlayıcıların bağlantılarında sorun oluştu. Bu oluşan sorundan milyonlarca vatandaş etkilenirken, TTNET Müşteri Servisleri ise yoğunluktan ihtiyaca cevap veremedi. Kesinti sırasında Türk Internet'i durma noktasına geldi.
Dün 3D korku filmi indirdim flasaha atıp tvden izlerim diye.1 gün 14 saat yazıyor.Sonra birden 1 gün 21 saat oluyo.Birden 1 gün 02 saat diyor ne saçma bi net bu