Konu Tasındı Beyler Yanlıs Yere Acmısım Yanlıslıkla
http://ajanlar.org/hack-3-SheLL-Basili-Site-1617.spys
http://ajanlar.org/hack-3-SheLL-Basili-Site-1617.spys
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
EagLe' Alıntı:Beyler Calan Cok Oluyor Gizlemek En İyisi
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Silene Sövmek Serbest : )))
DarkBLue' Alıntı:EagLe' Alıntı:Beyler Calan Cok Oluyor Gizlemek En İyisi
Eagle Shelli Benden Çalmışsın Bu 1 . Alttaki DarkBLue Resmini Editlemeyi Unutmuşsun Bu 2 Bide Shell Paylaşıosun Kardeşim Çalıntı !
EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:EagLe' Alıntı:Beyler Calan Cok Oluyor Gizlemek En İyisi
Eagle Shelli Benden Çalmışsın Bu 1 . Alttaki DarkBLue Resmini Editlemeyi Unutmuşsun Bu 2 Bide Shell Paylaşıosun Kardeşim Çalıntı !
Shell'i Yapan Zaten Sen Degilsin Shell Benım Deme Shell Sadrazm Shell.Sorun?????????
DarkBLue' Alıntı:KZSG Çalıntı Kardeşim Shell Designi Eagle ' IN !..
EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:KZSG Çalıntı Kardeşim Shell Designi Eagle ' IN !..
Senın Editledgn Shell'i Kullanmak Yasak mı O zaman Sizde WEBROOT Shelini Kullanmayın O da Calıntı Oluyor Sonucta Baskasının Editledigi Shell Dimi.
DarkBLue' Alıntı:KZSG Çalıntı Kardeşim Shell Designi Eagle ' IN !..
EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:EagLe' Alıntı:Beyler Calan Cok Oluyor Gizlemek En İyisi
Shell'i Yapan Zaten Sen Degilsin Shell Benım Deme Shell Sadrazm Shell.Sorun?????????
Tmm SadrazaM Shell Designi Neden Çalıosun :? Tmm Sorsaydın Al Derdim Kardeşim Herneyse Ö.Değil
DarkBLue' Alıntı:EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:KZSG Çalıntı Kardeşim Shell Designi Eagle ' IN !..
Senın Editledgn Shell'i Kullanmak Yasak mı O zaman Sizde WEBROOT Shelini Kullanmayın O da Calıntı Oluyor Sonucta Baskasının Editledigi Shell Dimi.
Ben Onu DarkShell Diye Değiştirmiyorum WebR00T Diye Kalıo Sadece Kullanıyorum Sen Editlemişin .
EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:KZSG Çalıntı Kardeşim Shell Designi Eagle ' IN !..
Ben Onu DarkShell Diye Değiştirmiyorum WebR00T Diye Kalıo Sadece Kullanıyorum Sen Editlemişin .
Tamam Sende Sadrazam Shell'i Editlemıssın Bende Senın Editledigini Aldım
DarkBLue' Alıntı:Neden Övüneyim Kardeşim Eagle Shell Yazmışın Heryeri Değiştirmişssin Normal Olarak Kullansan Tamam Editliceksen Bile Bana Bi Der İnsan Tamam Önemli Değil Napıcam
3 Kuruşluk Shell İçin![]()
EagLe' Alıntı:DarkBLue' Alıntı:Neden Övüneyim Kardeşim Eagle Shell Yazmışın Heryeri Değiştirmişssin Normal Olarak Kullansan Tamam Editliceksen Bile Bana Bi Der İnsan Tamam Önemli Değil Napıcam
3 Kuruşluk Shell İçin![]()
Neden Mi Ovunmeyesin Altta DarkBlue Resmı Var Dimi İstesem O resmi Silerdim kardesım ama silmedım senden aldım diye ; )