Şimdi Bu etkinlikte 2 tarafta kazanıyor hem siz hem ben,referanssız girince bu etkinliğe dahil olamıyorsunuz
OKX GLOBAL Hesabı açacağız
Nasıl YAPILIR
1-Referanslı linkden üye ol
2-Kimlik doğrulamasını tanımla
3-Ardından 1-100 dolar arasında verilen kutuyu aç-Gizemli kutu-kişiye göre ödül veriyor herkese farklı
4- Ardndan gizemli kutuyu açtıktan sonra şu etkinlik var
5- 50 dolar yatırınca tekrar gizemli kutu ve 100 dolar yatırınca tekrar gizemli kutu veriyor
6-bunları yaptıktan sonra gizemli kutunu açabilrisiniz herkese farklı veriyor
ÖDÜLÜ AL A BASINCA BANA ŞUNDAN VERDİ
BU GİZEMLİ KUTU BONUSUNU FON HESABINA AKTARIYOR-CÜZDAN KISMINA GELİP BTC FON YERİ ÇIKIYOR BASIN VE FON DAN SPOTA AKTARIN BU KADAR
Teşekkürler saygılarımla
Referanslı Link-Etkinlik İçin Buna Tıkla ---- Welcome Bonus | Register in OKX | Cryptocurrency Bitcoin Registration | 33948738
Davet kodu : 33948738
Referanssız etkinlik dışı okx.com/
Okx tr aşağıdaki konudan
OKX TR KONUSU - 250 TRY Dağıtıyor Okx Borsası SON 11 GÜN - R10.net
OKX GLOBAL Hesabı açacağız
Nasıl YAPILIR
1-Referanslı linkden üye ol
2-Kimlik doğrulamasını tanımla

3-Ardından 1-100 dolar arasında verilen kutuyu aç-Gizemli kutu-kişiye göre ödül veriyor herkese farklı

4- Ardndan gizemli kutuyu açtıktan sonra şu etkinlik var

5- 50 dolar yatırınca tekrar gizemli kutu ve 100 dolar yatırınca tekrar gizemli kutu veriyor
6-bunları yaptıktan sonra gizemli kutunu açabilrisiniz herkese farklı veriyor

ÖDÜLÜ AL A BASINCA BANA ŞUNDAN VERDİ

BU GİZEMLİ KUTU BONUSUNU FON HESABINA AKTARIYOR-CÜZDAN KISMINA GELİP BTC FON YERİ ÇIKIYOR BASIN VE FON DAN SPOTA AKTARIN BU KADAR
Referanslı Link-Etkinlik İçin Buna Tıkla ---- Welcome Bonus | Register in OKX | Cryptocurrency Bitcoin Registration | 33948738
Davet kodu : 33948738
Referanssız etkinlik dışı okx.com/
Okx tr aşağıdaki konudan
OKX TR KONUSU - 250 TRY Dağıtıyor Okx Borsası SON 11 GÜN - R10.net