⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabiki fake kardeş görünüşe göre bu kendini zeki sanan arkadaş bu şekilde saçma bir program visual basic ile kodlamış msg box falan koymuş fakat hiçbir carder bunu yemez ben 5 yıl yapıp bırakmış biriyim bu resmen alay konusu
tabiki fake kardeş görünüşe göre bu kendini zeki sanan arkadaş bu şekilde saçma bir program visual basic ile kodlamış msg box falan koymuş fakat hiçbir carder bunu yemez ben 5 yıl yapıp bırakmış biriyim bu resmen alay konusu
Sağol Kardeşim Ben de Başta Anlamıştım ama inanmayan bir arkadaşım programı satın alcaktı
ben ona programın fake olduğunu kanıtlamak için böyle bir konu açtım
Teşekkürler..
Böyle bir program olsa bile satışa sunulmaz. 3D Secure ile uğraşmaya gerek yok. Uzun zamandır böyle işlerle de uğraşıyorum. Bir kere bile 3D Secure denemedim. Cevap alındığına göre ve konuların uzun uza başka yerlerini düşünebileceğim için konu kilit.
3D secure geçmek için program kullanılmaz, aklında bulunsun kartların ilk 6 hanesi yani BINleriyle alakası var. Mesela jp satan siteler 515755 binli kartlarda 3D'ye atmıyor