⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEYLER ELİMDE 2 TANE SİTE VAR BİRİNİN SERVERİnde 290 BİRİNİN 900 KÜSÜR SİTE VAR EĞERKİ YARDIM EDERSENİZ SHELL SOKABİLİRSEM TOPLU SHELLİ AJANLAR ORG İÇİN ATİCAM. VE SİTELERİDE PAYLAŞİCAM. Bİ ÇOK YÖNTEM VAR SHELLE İLGİLİ AMA GİRMİYOR. mesela jpg olarak kabul ediyo shelli ama shell urlsine gidiyorm bişiy yok ? nasil yaparim nasil sokarim ?
intelli. live http ile olucak iş değil .d zaten bunlarla hangi servere shell sokabilirsin ? hiçbirine girmiyor şuanda bu yöntemlerle shell sokabilen varmi ?yok. jpg olarakda artik işte yaramiyor en boktan serverde. php olarak girdi girmediyse gg intelli fln işlemez
Beyler kullandınız terimler çok garip "Ajanlar için toplu shell atıcam diyorsun" onun asıl adı Mass'dır Toplu İndex demek şuanki teknoloji ile mass atmak tarihe karışıyor gibi wordpress hosting hariç yada joomla
Beyler kullandınız terimler çok garip "Ajanlar için toplu shell atıcam diyorsun" onun asıl adı Mass'dır Toplu İndex demek şuanki teknoloji ile mass atmak tarihe karışıyor gibi wordpress hosting hariç yada joomla
Ya Sen Kim Oluyosunda Terimlere Karişiyosn ? Yaşin Kaç Snn Cnm ? Bak Kurduğum Bu Zoruna Gidicek Kelimelerde Bir Terim İSter Mass Derim İStersem "Siteye Girip SAyfasini DEğiştiricam Kardaş" Derim ? Bi Probleminmi Var Canım Derim. "İstersem" Ayıktınmı Prof Hacker Moderator ? Derim Ama Demiycem Tabikide Bunlar Bi Terim.