⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler dün gece bişey yoktu sabah bi uyandım eğilirken sanki biraz daha eğilsem kemiklerim kırılcakmış gibi oluyo biraz baktım oturuştanda oluyomuş ben hep pc de kafamı basaya koyarım kambur otururum yani hafta sonu olduğu için hastaneyede gitmedim doktor yoktur acilde ağrı kesici yapıp gönderiyo napabilirim bilen varsa yardım etsin
Şimdi hocam eczaneye gidiyorsun bir tane kalidren bir tane muskazon ilaç alıyorsun. Yanına da bir tane kas gevşetici krem. Eczacıyı dinleme al gitsin. Sonra bunlardan bir tane içip kremi sürüyorsun ohh 7-8 saat ağrı hissetmezsin
Havadan da kaynaklı olabilir. Yaz diye birşey olmaz diyorsun ama gece cam açıkken ve ya o pozisyonda en ufak bir esinti şuan seni acıdan kıvrandırabilir. Hep oturuyorum deme illa süreden kaynaklı saçma bir pozisyonda oturursan tutulabiliyor. Banada oluyor hatta ben uzanarak laptopta işimi hallettiğim den kaburgalarım falan ağrıyor. Ağrı kesici al sıcak banyo yap. Biraz yat dinlen düzelir.
kalk bir duş al su biraz sıcak aksın buharı hisset daha sonra yatagına geç sıcak tut kendini fıtık falan yoksa üşütmüşsündür ve muhtemelen hasta olucaksın :Z