⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Arkadaşlar 'Acunetix Web Vulnerability' Hepimiz Biliyoruz Son Zamanlarda 9'uncu Versyonu Çıktı Bende Size Full Sürümünü Vermek İstedim Bu Programa Bazılarımız Hiç Bir İşe Yaramıyor Gereksiz Program Diye Düşünülüyor Ama Bu Program Sql Xss vs Gibi Çeşitli Açıkları Buluyor Hiç Olmadı Hedefinizdeki Sitenin Sunucularındaki Siteleri Tek Tek Sql Aratıp Bişeyler Yapabilirsiniz O Yüzden Sizle Paylaşmak İstedim Son Sürümünü Heryerde Bulamazsınız İnternetten Videolarına Bakabilirsiniz Bu Arada
Nasıl Kurulduğnu Altta Anlattım
Acunetix Web Vulnerability Scanner 9 ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
acunetixin saldırı degilde güvenlik amaçlı bir program oldugunu belirtmek isterim buna kendinizi alıştırmayın şayet heryerde blind sql görür ve kafanızı bulandırıp boşa kürek çekmenizi saglar