⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tane webmaster varda 2 3 sitesinde sql var çektim db yi ama panellerin hepsini silmişler her sitesinde var bu açık intellitamper vs programlarla taradım paneli ama bulamıyorum başka bir yolu varmı acaba çünki her sitesinde barındırıyor bu hatayı e ben uyarıyorum cevapta vermiyor mail.*****.com diye giriş yapıyorum maile bırakıyorum uyarıyı ama yok admin paneli nasıl bulabilirim acaba
sitemap.xml
robots.txt
vs denedim.
Yoh amına lfi de bari ak . Dosya klasörlerini listeleyen go file ve acuentixi dene bunlar klasörü listeleyip bulurlar . İlla panel hesabının admin , administrator. vs gibi olmasına gerek yok farklı isimde koymuşlardır
Yoh ***** lfi de bari ak . Dosya klasörlerini listeleyen go file ve acuentixi dene bunlar klasörü listeleyip bulurlar . İlla panel hesabının admin , administrator. vs gibi olmasına gerek yok farklı isimde koymuşlardır