Genest' Alıntı:Dot vpn kullan kardeşim sorun yok ben öyle giriyorum
Dranch' Alıntı:Genest' Alıntı:Dot vpn kullan kardeşim sorun yok ben öyle giriyorum
Zaten onu kullanıyorum kardeşim
Deneyeyim kardeşim,hayattaki şansımGenest' Alıntı:Dranch' Alıntı:Genest' Alıntı:Dot vpn kullan kardeşim sorun yok ben öyle giriyorum
Zaten onu kullanıyorum kardeşim
Bende sıkıntı yok kardeşim dnsleri değiş öyle dene farklı vpn falan kur.
Blackwomen01' Alıntı:Bakalim
Genest' Alıntı:İstediğiniz kişinin ev adresini veya o evde oturan kişileri bulabilirsiniz.
Vpn ile giriniz.
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Konuşmalarına dikkat et ayrıca benim ih4tz diye bi hesabım vardı hatırlarsan işte o bendim gülüm hesabı tekrar açtırıp SS'leri döktürme bana bir de o Facebook'a koyduğum resimler de kuzenime ait diyordun seni senden iyi tanıyorum tamam mı? Daha fazla sorun olursa özelden mesaj yazarsın forumda tatsızlık çıksın istemiyorum hadi öptüm.Genest' Alıntı:Üyelerin aklını karıştırıyorsun yardım istiyosan konu sahibi benim bana diyeceksin tamam mı evlat sonra forumda tatsızlık cıkarıyosun edebinle takıl şurda.
Dediğin lamerlede konuşmuşluğum yok bu forumdakiler ne yaptı bilmiyom sana ama sağlam koymuş benim senle bir olayımda olmadı düşmanlarının dostuyum diye yapıyosan beni hiç alakadar etmez kendi sorununuzu halledin seviyenin yettiği kişilere bulaş