⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TR Lokasyon . Güvenlik açısından sorun yok deneyecek olan arkadaşlara danışabilirsiniz satışları açtıgımızda . Kullanıcı sorunlarından kastım mesela ftp şifreni kaptırman veya üyelik şifreni . Yani kişisel oluşacak sorunlar
kullanıcı şifresi kaptırmak zaten adamın kendi öküzlüğüdür cloud flare arkasına mı alcaksınız siteleri yoksa ticari bir waf mı kullanıcaksınız ? yani güvenlikte sorun yok demek biraz yetersiz...
kullanıcı şifresi kaptırmak zaten adamın kendi öküzlüğüdür cloud flare arkasına mı alcaksınız siteleri yoksa ticari bir waf mı kullanıcaksınız ? yani güvenlikte sorun yok demek biraz yetersiz...
Normal sunucular dışında saldırıları kesmek için ön kısma koyduğun cihaz donanım ya da yazılımı ? ya ben xss sqli vs vs ya da başka bir saldırı yaparsam ya da sitem saldırı yer ise beni ney koruyacak ?