⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ajanlar.org index çalışması önerileri (Yapım aşamasında)
Header kısmının kodlaması bitti. 1280x720 ve 1600x900 ekran boyutuna tamamen uyumlu. Menü yerine neleri ekliyeceğimi tam olarak bulamadım 4 tane örnek ekledim diğerlerinide size sormak istedim neler ekliyeyim.
Header'deki yeri slider olarak yapmayı deniyeceğim slider konusunda pek başarılı değilim ama elimden geldiği kadar yapıyorum
> Menüye neler eklensin? > İçerik kısmına ne yazılsın (index açıklaması). > Marquee (kayan yazı) kısmına yazılacak yazı ne olsun? > Arka müzik için ne konulsun ? (Ben ajanlar.org'un rapını koymayı düşünüyorum.)
as:Fqw.dqf reyiz diğer sorduklarımı cevapla ona göre hareket ediyim
> Menüye neler eklensin? > İçerik kısmına ne yazılsın (index açıklaması). > Marquee (kayan yazı) kısmına yazılacak yazı ne olsun? > Arka müzik için ne konulsun ? (Ben ajanlar.org'un rapını koymayı düşünüyorum.)
oyşh iframe uzmanlık alanım A:SF.qwd fakat tek iletişim sayfası olsa iyi olur iframe ile sayfayı komple çekiyor bu iletişim sayfasını misc.php'de beyaz bi kısma çekersen daha iyi olur ve biraz daha küçük kutu olursa
oyşh iframe uzmanlık alanım A:SF.qwd fakat tek iletişim sayfası olsa iyi olur iframe ile sayfayı komple çekiyor bu iletişim sayfasını misc.php'de beyaz bi kısma çekersen daha iyi olur ve biraz daha küçük kutu olursa