⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu enjektedeki betacrews.com owned konusuna gelen Banci1 lamerinin göt oluşunu österiyorum sizlere bu konumda.
Konu paylaşıldı.
Şahıs Ağır hakaret içeren sözler yazdı .
Ve Sitesi Tekrar İndex yedi.
kardeşim istediği kadar bahane arasın bu alemde 1 index yiyip atanı hackleyemezsen siteyi bidaha açman zordur bu adamlar indexi yedi rahat durmadı 2.indexide yediler sölicek bişey bulamıyorum
ajanlar.org bi markadır illaki bok atanı olacaktır fakat hoca sen bi ajanlar.org moderatörüsün her forumda dolaşman senin loglanman demek üstelik reynuman denen sübyan ajanlar.org dan süresiz banlanmış biridir onunda ortak index atıp bida umarım paylaşmassın en yakın zamanda ajanlar.org şifreni değiştir.
@morena reynumanla olan sorun nedir bilmiyorum fakat kendisiyle konuşuyorum hatta rad0'da biliyor bunu şifre konusunda her forumda aynı şifreyi kullanıcak kadar bilgisiz değilim yorumun için teşekkürler