⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arakdaşlar iftara 5dk kala televizyonu açtım hocanın anlattıklarını dinliyorum 2 dakika geçti başka kanallara bakayım dedim faşın tv geldi benim önümde bi ıslakık oldu on anda hemen bi duşa girdim niyet ettim derken ezan okundu orucum bozulurmu bozulmazmı acil help mii
Sana bağlı kanka Yukarıdakinin seni ne kadar sevip sevmediğine bağlı Şahsen ben deist bir insan olarak, aniden çıplaklık gördüğünde kan dolaşımının hızlanması sonucu erkeklik organının büyümesi (Bu erkeklerde oluyor, sen pek fazla takma ) ve buna bağlı olarak sperm salgılanması normaldir
(Vay be bunu ben mi yazdım ? )