⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar konu yeri büyük ihtimalle yanlış ama bir şey danışıcaktım.
konu yerini bulamadıgım için burda açtım
ben bir foruma güvenlik amacı ile TC kimlik no girdim. bu(Ajanlar değil yanlış anlamayın) forumda beni banladılar 1-2 ay sonra TC kimlik no mu heryere dağıttılar. ben burayı dava etsem sonuç ne olur . veyada benim TC kimlik no'm ile suç falan yapabilirlermi yani benim başıma bela açılırmı??
lütfen acil yanıtlarınızı bekliyorum bilen birileri varsa lütfen bu olay benim için çok önemli???????
Kayıp kimlik ilanı ver gazeteye. Siber suçlar falan çok uzun sürüyor. Üzerine şirket açılırsa ben açmadım kimliğim kayboldu diyip ilanı gösterirsin dostum.
şirket falan olmaz korkma, büyük ihtimal yapacakları şey cc ile alışverişte tc isteyen bölümlere senin tcni girerler ama buna gerek yok, yaşının 16 olması sebebiyle bir işe yaramz, 18 yaş üstü kimlik numarası istiyor büyük firmalar, tc'ne birşey olacağını sanmıyorum dostum