⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ABİLERİM VEYA BÜYÜKLERİM SİZDEN YARDIM İSTİYORUM YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERM
SİZE GÖRE ANLAMSIZ GELİCEK AMA ÇOK İHTİYCIM VAR BUNA
BİLİYORUM DAHA KÖTÜ OLANLAR VAR BEN BURDA Bİ KAÇ YERE BAKTIM KREDİ KARTI İLE İLGİLİ YAPAMADIM
VE GİYSİYE İHTİYACIM VAR PARAM YOK Nolur beni anlayın 2 ayden beri evet 2 aydan beri aynı giysileri giyiniyorum bu şikayet degil yardım vicdanı olan varsa allah rızası için .
Kardeşim bir kere mantıklı düşünmek gerekirse konu çok gereksiz. cc ile giysi alacaksın :/ hadi aldın diyelim peki senin vicdanın rahat edecek mi? veya onu geçtim türk cc ile giysi aldın kendine fakat o giysinin parasını ağır şekilde ödersin bu sefer ne giysin olur nede ayağına giyecek çorabın
ÇOK SAOL DOSTUM DÜŞÜNCEN İÇİN BENİM DÜŞNCEM HER KOYUN BACAGINDAN ASILIR DİYEYDİ
GÖRÜŞÜMDÜ BU SACCEDE BUKADAR TEPKİYE GEREK YOK KONUYU KAPATABİLYORSANIZ KAPATIN
EYWALLAH
ByDokunulmaz' Alıntı:
Kardeşim bir kere mantıklı düşünmek gerekirse konu çok gereksiz. cc ile giysi alacaksın :/ hadi aldın diyelim peki senin vicdanın rahat edecek mi? veya onu geçtim türk cc ile giysi aldın kendine fakat o giysinin parasını ağır şekilde ödersin bu sefer ne giysin olur nede ayağına giyecek çorabın