itiraf ediyorum, yoklugunla sabahın güneşide gitti sevgilim
artık aydınlık yok, gülüşünle aydınlanan kalbim, şimdi karanlıktan buz tutar olmuş...
bedenim soğuk, ama içim nasıl yanıyor bir bilsen, ah bir bilsen nasıl acıyor ellerim...
itiraf ediyorum, seni ilk kez gördüğüm gibi, resimlerine bakarken halen titriyor yüreğim..
engel olamıyorum, kokun halen siniyorken içime, yanında nefes almayı özlüyor bedenim..
itiraf ediyorum, gözlerin mutlu bir rüyaydı, hep unuturdum uyanmayı gözlerine dalınca..
ve ellerin sevgilim.. sıratta yolunu kaybetmiş bir günahkarın kanatlarıydı benim için,
tutunca dünyayı unutup mutlu bir hayata uçururdu, güldürürdü masumca yüzümü..
ama yoksun şimdi, bıraktın virane bir şehir gibi, terkettin sevgimi..
ama yinede itiraf ediyorum sevgilim
seni hergün umutla atan bir kalbin bedene olan aşkı gbi seveceğim...
kalbimin aşk bahçesinde büyüyen sevgi çiçeğime......
artık aydınlık yok, gülüşünle aydınlanan kalbim, şimdi karanlıktan buz tutar olmuş...
bedenim soğuk, ama içim nasıl yanıyor bir bilsen, ah bir bilsen nasıl acıyor ellerim...
itiraf ediyorum, seni ilk kez gördüğüm gibi, resimlerine bakarken halen titriyor yüreğim..
engel olamıyorum, kokun halen siniyorken içime, yanında nefes almayı özlüyor bedenim..
itiraf ediyorum, gözlerin mutlu bir rüyaydı, hep unuturdum uyanmayı gözlerine dalınca..
ve ellerin sevgilim.. sıratta yolunu kaybetmiş bir günahkarın kanatlarıydı benim için,
tutunca dünyayı unutup mutlu bir hayata uçururdu, güldürürdü masumca yüzümü..
ama yoksun şimdi, bıraktın virane bir şehir gibi, terkettin sevgimi..
ama yinede itiraf ediyorum sevgilim
seni hergün umutla atan bir kalbin bedene olan aşkı gbi seveceğim...
kalbimin aşk bahçesinde büyüyen sevgi çiçeğime......