⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle çok teşekkürler ikide bir göğsü sıkışıyo kalbi falan da yok ama ekg çektirdiğinde psikolojik bişiler çıkmıştı galiba stresten. Ama neyi var babamda tam bilmio
Edit : Buradaki doktorlar biraz öküzaleyiselam
Babanın yaptığı iş nedir ? Belki çok stres yapıyordur ya da borcu falan varsa ? Canını sıkan ve sizden gizlediği birşey varsa söylemesinde ısrar edin çok rahatlayabilir ve geçebilir rahatsızlığı...
Babanın yaptığı iş nedir ? Belki çok stres yapıyordur ya da borcu falan varsa ? Canını sıkan ve sizden gizlediği birşey varsa söylemesinde ısrar edin çok rahatlayabilir ve geçebilir rahatsızlığı...
Babam çapa vergi dairesinden 2001 den bu yana emekli
Ama annem aşırı derecede sıkıntılı bi kadın yani abartıyorum.
Ama cidden öyle. Ondan dolayı olabilir. Borçlar çok az var haziranda hepsi bitio.
Pardon abarmıyorum
Eksin olmayın bütün Ajanlar ailesi iyi varsınız.
Daha öncede başına çok geldi babamın bi ara 24 e çıkmıştı. Aradım baya iyi ses tonudan da belli oluyo eksik olma kardeşim