⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, babamın doğum günü yaklaşıyor bu sene 50. yaşını dolduracak ona şöyle hakkaten güzel bir hediye alayım diyorum, ne önerirsiniz? Arkadaşım geçen yıl doğum gününde değil ama babalar günü için çok güzel bir buro seti ve bir zippo almıştı, babası cidden bayılmıştı, diyorum ben de mi öyle yapsam? Babam da sever puroyu ama işte anca hediye gelince falan içer, ama zippoyu hep kullanır herhalde diye tahmin ediyorum. Saat falan da düşündüm ama hangi markalar iyidir bilmiyorum, baktıklarım da biraz pahalı geldi Fikirleriniz varsa alabilir miyim?