fenerove
Forumdan Uzaklaştırıldı
[video=youtube]
Sid3s' Alıntı:Backbox'ı ilk çıktığından beri kulanıyorum tavsiye ederim
Insurgent' Alıntı:kardeşim terminalden herhangi bir sql injection zaafiyetini kullanmıyorsun sqlmap sayesinde verileri çekiyorsun ki 1 günlük iş sqlmap'ı öğrenmek ileri seviyeden cn.arsenal.com'daki sql injection zaafiyetide zaten bilindik neredeyse bütün forumlarda var linki.Manuel sql injection öğrenmeye çalışın veya sqlmap gibi bir tool'da siz yazın.Düşüncemi belirttim yanlış anlama yinede eline sağlık video için.
fenerove' Alıntı:Insurgent' Alıntı:kardeşim terminalden herhangi bir sql injection zaafiyetini kullanmıyorsun sqlmap sayesinde verileri çekiyorsun ki 1 günlük iş sqlmap'ı öğrenmek ileri seviyeden cn.arsenal.com'daki sql injection zaafiyetide zaten bilindik neredeyse bütün forumlarda var linki.Manuel sql injection öğrenmeye çalışın veya sqlmap gibi bir tool'da siz yazın.Düşüncemi belirttim yanlış anlama yinede eline sağlık video için.
sakin ol şampiyon.
bu videoyu çekme amacım bilenler için değil bilmeyenler için.
ubuntu, kali ve backbox da çektim ayrıca bilmeyenler linux dağıtımlarınıda tanımış oluyor.
sqlin her türünü ben biliyorum sen takma kafana öyle şeyleri![]()
ByDokunulmaz' Alıntı:Eline sağlık kardeşim güzel anlatım olmuş
@Insurgent: kardeş eskiden çekip attığımız bir sürü video vardı sql injection ile ilgili fakat sonradan sildik. Yani sanma bunları kullanıyoruzda manuel bilmiyoruz. Herkesin bilgisi kendine burda paylaşışıp nankörlük edenlerde var her bilgiyi paylaşsak ülkede lamer kalmaz![]()