⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Forum Asayişe girmek istiyorum ama beni bilen Bilir Adres : justic3. co Empty Forum Asayiş Lideri Forumumuz Vps nedeniyle offline Dost site olduğu için burdada görev yapmak istiyorum Yardım edermisiniz ?Uygunmu ?
Forum Kontrol pardon alışkanlık işde
Hacı Sen kuralları oku sonra başla biz j3 gibi öyle sıkı yok Herkez Rahat öyle mk ile kimse banlamıyoz Ama Büyük Ana Bacı FOrum'a küfürlerde Banlanır +
Forum Kontrol ;
Paylaşılan içeriklerde VirüsTotal ister yoksa kendi taratır Temiz ise söyler Değil ise Uyarır Birdahakine Virüslü paylaşımda Banned Konu Editler Banlar vb sen konuları oku
Ya Büyüksün benden küfür etmek istemiyorum Allaha şükür saygım var o kadar ama Herşey onların elinde değildiki Hem Biz bazı sitelerle Barış kurduk yakında J3'ü gör'sen Veya Banane ya naparlarsa yapsınlar Ben yoluma bakarım
Torres,Sahmat,Traxia,HackHeal,Vabab,Whisper & Dahası Bunlar yeter Justice Gerisi önemli değil
EFK4N'ı Abiyi bende severdim ama Banned Artık adalet olmalıydı Ve oldu
Öyle Adalet'e sokayım lan forum Adminleri Ana avrat gidiyor biz " mk " dedik diye ban yedik mk Bak burda Herkez raad ve ne kadar Güzel orda sıkı yönetim utanmasalar komutlık yapacaklar
haCkheal & Sahmat Genelkurmay Biz Diyecez komutanım sktr lan ordan ))
Öyle Adalet'e sokayım lan forum Adminleri Ana avrat gidiyor biz " mk " dedik diye ban yedik mk Bak burda Herkez raad ve ne kadar Güzel orda sıkı yönetim utanmasalar komutlık yapacaklar
haCkheal & Sahmat Genelkurmay Biz Diyecez komutanım sktr lan ordan ))
Hahahah Kuyruk Acısımı ? Lan Çokta Sikimde sana FirefLyle mesajları göstereyim Ajanlar ilk açıldğında Dedim Ben banlatıcam veya bırakıcam j3 dedim oda boşwer lazm olur dedi Sk*mdemi sanıyorsun He ?
Hahahah Kuyruk Acısımı ? Lan Çokta Sikimde sana FirefLyle mesajları göstereyim Ajanlar ilk açıldğında Dedim Ben banlatıcam veya bırakıcam j3 dedim oda boşwer lazm olur dedi Sk*mdemi sanıyorsun He ?
Justice konunuzu başka yerde konuşun. Sniperh4tz demişki sıkı değil. Hmm...Arkadaşlar , Bu platformda kimse kimseye saygısızlık yapamaz en ufak küfür-saygısızlıkta acımam ona göre...