⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakında kanalda yapılacaklar ile ilgili bir bilgilendirme videosu yayınlayacağım. Ama özet olarak şöyle söyleyeyim, temel düzeyden ileri seviyeye doğru bir hacker eğitim süreci olacak kanal içerisinde. Bu eğitim süreci içerisinde aklınıza gelen ne varsa, hepsi kanal içerisinde olacak.
Benim kanal daha farklı olacak emin olabilirsin. Kanalı takip ettiğin sürece bunu göreceksin. Dediğin doğrudur evet ama benim paylaşım tarzım vs şu an için hiçbir kanalda yok.
Bu akşam saat 7'de ki videoyu izle o zaman. O video da kanalda yapılacak olan her şey anlatılacak. Bana göre farklı bir tarz olacak kanal. Tabi beğenip beğenmemek sana kalmış. Bence farklı şeyler olacak kanalda.