⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bn istanbulda oturuyom ücretli olmasada bana internet üzerinden öğretirmişsiniz.... lütfen kardeşler...
bana gereken sadece sosyal medya şifreleri hackleme yani ele geçirmek örneğin facebook şifrelerini çalma... yardım
Sana Benden Öneri ögrenme en kısa yoldan dön ben ders vermiyorum bu arada Ama cok ögrenmek istiyorsan bana ulaş sana bi liste vereyim araştır bul çalış başar herşey senin elinde başkasının degil ama tabikide bi üstaddan ögrenmek vardır bide kendi başına
Kardeşim bu sanalda öğreneceksen kendin öğreneceksin , bizde bu işlere böyle başladık . Ne yaparsan kendine sana tavsiyem MuRo'da dediği gibi git MuRo'ya sana liste versin oları Türk ve ya yabancı sitelerden öğren. hadi kolay gelsin
emek verilmeden sefa sürülmez önceden bu kadar forum bilgide yoktu 3 5 yerden bişeler bulup kazıya kazıya geldik buralara önce emek kardeşim snrası gelir inşallah
emek verilmeden sefa sürülmez önceden bu kadar forum bilgide yoktu 3 5 yerden bişeler bulup kazıya kazıya geldik buralara önce emek kardeşim snrası gelir inşallah