Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 tane yazılım biliyosan cevirir so***m bi tarafına lamoş bozuntusu seni, sen kimsin de bana ders verecen 2005 den beri piyasadayım üstadın bilir beni o kadar kendine guveniyosan basarsın indexi oyle s****sonik seylerle video cekip fake zone alıp artistlik yapmasına benzemez
Youtubeye videoyu atarken cekecekti sözde beyler aklına tüküreyim ben bunun (Buna da bir oyun bulursun sen )
Demek ki b3yaza iyi koymusuz hala tadı damagınızda kalmıs
Sormayın alem bir bebe bu Ortata zone yok nasıl bir karın ağrısysa saatlece uğraşıp saati ileri geri calıp video cekiyor sonra buarı motajlıyor öğreyi falan denetliyor adam heykır beyler dağılın
banada laf çarpıttırmaya çalışmış beyazı beyaza boyadık hala ağlıyor yazımını ögren demiş salak kendisi yeni türemiş türev gelmiş bize laf koyuyor amına koydugumun salagı
Dns Spofing yapıyor aq aveli . Burdan bunu görüpte tekrar video çekiyosan ananı seveyim
Dns spofing nedir derseniz ; Dns zehirlenmesi yaparak girdiğin sitenin önbelleğinin değiştirilmesidir .
Bu Vatandaş Zamanında Bana Yalvarıyordu Abi abi Diye peşimdeydi ne olduda adam oldular bizim Mekanlarımızdan birine yapamasalar bile ugraşmaya çalışıyorlar aslanım senin bu yaptıgını 10 yaşında velet yapmıyor nerey gittiysen bastım rootsecuritymi sanalaskerlermi ayyıldızmı cyrpto mu neresi kaldı söyle orayada basayım eee kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş