⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere PcCholik denilen asıl adı Alper Aydoğmuş olan 20lik ergenusun paylaşmış oldugu bir lamerlığı paylaşıcağız madem yapmışsın bizde yayımlayak dedik. Adam büyük kekkır ajanlar cyberizm thtyi aynı gün hacklemiş
reiz zaten zonehmirrors zone-h kayıtlarını tutuğu yer bu öğreyi denetleyeye yapa hack gibi göstermiş bu eleman türkiyenini prezarvatifle cok gec tanıştığının canlı kanıtı
zone yok ortada reiz hepsi palavra video ve chromeden öğreyi denetle ile yapıyor aslında ne zone var neden hack, öğreyi denetle değip rekort alıyor sonra sayfa gecişlerinden videoyu durudutup gececeği sayfayıda öğreyi denetle ile düznleyip recorda devam ediyor ) Gezerken buladım SFSDFSD PcCholik FASFA
zone yok ortada reiz hepsi palavra video ve chromeden öğreyi denetle ile yapıyor aslında ne zone var neden hack, öğreyi denetle değip rekort alıyor sonra sayfa gecişlerinden videoyu durudutup gececeği sayfayıda öğreyi denetle ile düznleyip recorda devam ediyor ) Gezerken buladım SFSDFSD PcCholik FASFA
Bunun egitim aldigi adam mugair denen birisi adamin yaşida buyuk bilgiside iyi ama pccholik gibi nickini siktigim salagini nasil ogrenci olarak kabul edip ders verdi okadar egitti anlamadim