⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dünden beri şu sorun var sorunun ne olduğundan bahsediyim.
Chrome giriyorum mesela fotoğraf indiricem bilgisayara fotoğrafa sağ tık yapıp farklı kaydet diyorum fakat bu sol tarafta fotoğrafta gördüğünüz gibi normalde masaüstü falan yazar bende hiç bişey çıkmıyor bomboş.
Kardeşim bak şimdi resime gerek yok benim anlattığım konuyu anlamamışsın burda boş boş konuşuyosun, sonuçta ben farklı kaydete basmışım açılan pencerede sol tarafta masaüstü vs. yazması gerekiyor bende boş çıkıyor
Al kardeşim fotoğrafada yaptım aynı işlemi şimdi çözebilicekmisin olayı ?
O zaman bir sıkıntı var gerçekten detaylı açarsan baya bir yardımcı olurdum,arama kutusuna bir gözat kardesim ya da klasör ayarları var düzenle yazan oraya bak sıkıntı sende yanlıslıkla sistem dosyası falan silmiş olabilir misin acaba ?
Kardeşim 2 gün önce bilgisayara tema yükledim ne olduysa ondan sonra oldu temayı sildim silerken silmiş olabilirim sistem dosyasını ne yapabilirim sistem dosyasını geri getirmek için
Kardeşim 2 gün önce bilgisayara tema yükledim ne olduysa ondan sonra oldu temayı sildim silerken silmiş olabilirim sistem dosyasını ne yapabilirim sistem dosyasını geri getirmek için
Böyle söylesene dostum konuda yanıltıyosun bi an insanı
Rainmeter falan mı indirdin naptın uobit uninstaller falan kullanmıyosun demi sen sistem geri çağırmayı dene derim ama sonuç ne olur bilemem
Tamam kardeşim çözdüm olayı çözüm arayan arkadaşlar varsa çözüm yolu şu :
1- Başlata girip CMD yazın
2- Cmd'ye sfc /scannow ' yazın ENTERE basın.
3- Otomatik olarak tarama başlıcak ve tarama bittiğinde sistemdeki bozuk dosyaları onarıcaktır.