⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ne yaptım amk da böyle ban attınız ? Velet felan hayırdır kardeşim ne kusurumuz oldu, ban sebebine adam gibi şey yazın sana amk ne yaptım da ban yedim ?
Sebebini öğreneyim kusurum varsa siktir olur giderim kardeşim
Beyler ne yaptım amk da böyle ban attınız ? Velet felan hayırdır kardeşim ne kusurumuz oldu, ban sebebine adam gibi şey yazın sana amk ne yaptım da ban yedim ?
Sebebini öğreneyim kusurum varsa siktir olur giderim kardeşim
Dostum sen hayırdır ? AŞK kategorisi var bu forumda kaç yıldır sonradan gelip posta felan koyuyorsun olum sen kimsin amk duygularımızı paylaşamıyacak mıyız aile ortamı değil mi burası ? Ailem gibi görüyorum lan ben burayı konuya üst yetkili birisi gelirse sevinirim.
Banlayan ben değilim ama senin gibi mesajı ve konusu çok ve yeni katılanların usta olarak göreceği birinin, paylaşımlarını bence daha kaliteli ve işe yarar şeklinde yapmalı fikrindeyim ...
Ayrıca:
olum sem kimsin, diyerek cümlene devam ettiğine göre belliki genç birisin...
İlk olarak senin neden banlandığın veya banlanmadığın forum yönetimini ilgilendirir ayrıca bu nasıl bir üslup şeklidir hocam,yaşınızı bu kadar belli etmeseydiniz.
İlk olarak senin neden banlandığın veya banlanmadığın forum yönetimini ilgilendirir ayrıca bu nasıl bir üslup şeklidir hocam,yaşınızı bu kadar belli etmeseydiniz.
Duygularını paylaşmış adam bunda bişey yok bende konu açtım yakın zamanda 2kız arasında aldım diye nrmal birşey yanlışlık olmuş ama üslubuna dikkat etmeni öneririm açılcak banı açtırmıcan düzgün bir şekilde sorman gerekir.