⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben burdan birsey almiyorum bu bir emek hirsizli dedigin in altina alsam bile yazarim ki ajanlar.org bu cok zor degil neyse anladim hayir diyorsunuz arka plan buldum artik
ozentilik derken ozentilik istesem sizin site gibi bisey yaparim siyah-h.com / org umut abi kurmusdu sizin temadan bendede var sizin tema siz sadece bir az degistirmiwsiniz birde sizin seo farkli .zz oluyo
ben burdan birsey almiyorum bu bir emek hirsizli dedigin in altina alsam bile yazarim ki ajanlar.org bu cok zor degil neyse anladim hayir diyorsunuz arka plan buldum artik
ozentilik derken ozentilik istesem sizin site gibi bisey yaparim siyah-h.com / org umut abi kurmusdu sizin temadan bendede var sizin tema siz sadece bir az degistirmiwsiniz birde sizin seo farkli .zz oluyo