⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok önemli mesele gerçekten belki içinizde bilen biri vardır diye konu açtım. Her neyse daha önce bilgisayarımda girdiğim facebook şifresini öğrenmek istiyorum. Bir çok program denedim. Google chrome Ayarlardan şfirelredae baktım fakat ordan gözükmüyor. Daha önce kendi bilgisayarımdan girmiş olduğum facebook şifresini nasıl bulabilirim ? İnanın benim için çok önemli içinizden biri bilen varsa yarıdmcı olursa şimdiden sevinirim Teşekkürler.
eskiden usb ile girilen şifreleri basit bir programla çekebiliyoduk diye hatırlıyorum küçükken internet cafelerden şifreleri çekerdim ordan hatırlıyorum usb ile şifre çalma falan diye arat her tarayıcı için farklı bir exe var denemende fayda var ancak deep freezer kur öyle dene şimdikilere malum güven olmuyo :S birazda acemiysen vay haline bide benim gibi birinin eline düşersen donuna kadar soymadan sana hiç bişe çaktırmaz donunuda alır ondan sonra bir gece kalkarsın bakarsın elinde hiç bişe kalmamış
Kardeşim Bi Stealler İndir Kur Bi Beleş Hosta Sonra Virüse Kendin Tıkla
Tüm Şifreler Dökülür Ama Stealler'in Fud Olması Önemli Bak Yoksa Sadece Kayıtlı Şiftreleri Gösterir
Fud Olduğu Zaman Tüm Şifreler Kredi Kartları Ne İstersen Tüm Zımbırtıyı Döker Benim "Sorgusuz Html" lerde Olan Fud Ve Şuan Sanaldaki En Sağlam Sitelerde Elimde Büyük Kozlar Var
Özellikle Hack Sitelerinde
Bi Ara Sorgusuz html Kodlamayı da Anlatıcam Sanalı Tamamen Bıraktıgımda