⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Size bir sorum olacak; Mesela ben bir tane Web Sitesi gözüme kestirdim. Ve onu 'Hack'lemek istiyorum. Nasıl yapabilrim? Ve bende bir sürü DDOS programı var..
Ama saldırıyorum ama, site yeniden açılıyor? Peki sonsuza kadar nasıl çökertebilrim? Bilgilendirirseniz sevinirim..
Araştır kardeşim oku öğren burdaki kimse anasının karnında öğrenmedi okuduk arastirdik öğrendik ddos ile site cokertemessin güçlü makinen olmadıkça dussende gene açarlar uğraşma ddos ile açıklara yönel ddos boş iş
ddoss programların senin internetini yavaşlatıyor ve siteye giremiyorsun olay bu tek kişilik öyle kolay değil bu işler biz onlarca sunucudan aynı anda saldırıyoruz anca gidiyor Sonsuza kadar kapatman için anca domain(alan adı)'nı ele geçirmen gerekir. Alan adı adamda olduğu sürece siteyi hacklesen bile adam tekrar hostingden geri düzeltir olmadı başka hostinge yönlendirir domaini. Nereden başlayacağım diyorsan önce web siteler nasıl çalışır neyle çalışır onları öğren incele sonra sql injection ile işe başla sitelere shell sokmaya çalış ve onları incele zaten gerisi gelicektir.
ddoss programların senin internetini yavaşlatıyor ve siteye giremiyorsun olay bu tek kişilik öyle kolay değil bu işler biz onlarca sunucudan aynı anda saldırıyoruz anca gidiyor Sonsuza kadar kapatman için anca domain(alan adı)'nı ele geçirmen gerekir. Alan adı adamda olduğu sürece siteyi hacklesen bile adam tekrar hostingden geri düzeltir olmadı başka hostinge yönlendirir domaini. Nereden başlayacağım diyorsan önce web siteler nasıl çalışır neyle çalışır onları öğren incele sonra sql injection ile işe başla sitelere shell sokmaya çalış ve onları incele zaten gerisi gelicektir.