⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ajanlardan veya başka forumlardan aldığım shellerin hepsinin ana dizinini 10 dakikada bir kontrol ediyorum her zaman ddr.php gibi bir dosya oluşuyor ve içinde de iskorpitx yazıyor . adam bütün shellere ya log koydu yada googlede dorkla shell arıyor lamer ne yapmalı ?
Lamerlıkla alakası yok biraz akıl çalıştırılırsa güzel şeyler ortaya çıkar isko bildigim kadarıyla back link hack link işide yapıyo direkmen buna uygun bir scanner yapmışsa hem zone kasmada hemde back link hack linkte bayagı iş yapar akıllı adamı severim dosya oluşmasınada gelince
Kod:
htaccess leri editlemiştir belirli bir sürede sistem kendini yeniler :D
Er0in bukadar dar kapsamlı düşündüğün için bile bu mesaji yazmakta tedirgin oldum ama oku sonuna kadar.
o adam 2010 2011 yılında pozitif hacki bitirdi yapti açiklamada 50 yaşina geldim oldum sürece türkiye zone-h te hep 1.idi 2.ile farki onbinlerdi ayrica 1gece 40.000 int sitesi ne hack atti için en önemli hackerlardan biri ve bir ülkenin microsoft orjinel sitesini hackledi bence az araştir sonra konu açın ve yorum yapın 5 6 saatini harcayarak forumlarda 2,3 shell ile işi olmaz bence seninde işin olmasın zaman kaybı
vallahi onu bunu bilmem belki dork bulmuştur belki bizim bütün shellerimizde özel bir algoritmayla log vardır orasını bilemem ama htaccess le alakası yok ondan eminim.