⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Selamun Aleyküm.
Ben bir süredir hack ile ilgili çalışmalar yapıyorum öğrenmeye çalışıyorum fakat anlamadığım bir şey var ne zaman brute force ile dork aratsam hiç bir site düşüremiyorum doğru düzgün dorklar mı yazmıyorum ne oluyor bilmiyorum farklı dillerdede denedim 13 saatlik bir çalışma sonucunda 1 tane site çıktı buda Joomla olduğu için erişim sağlayamadım.
Ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen.
brute hack sayılmıyor ki kardeşim. Brutenin hack olması için girdiğin sw yi bypass laman lazım. Daha güzel yöntem veriyim ben sana sitede daha kolay bulursun sql injection öğrenmeye bak sen
bruteforce deneme yanılma yontemı yanı her yazdığın dorktaki siteleri kırıp sana vermiyor oluşturduğun kelime listesi admin listesi şifre listesi vb bağlı. sen bence sql öğren daha çok ekmek yersin inan buna.