Mr.Bean
Yeni Üye
öncelikle merhaba arkadaşlar biliyorsunuzki burger king tıkla gelsinden istediginiz siparişi tek tık ile sipariş verebilmektesiniz daha sonra para puan kazanıp her siparişinizden para puan alıyorsunuz biriktirip istediginizi alabilmektesiniz ve dünki araştırmamın sonucunda para puan hackı mevcut olabilirmiş tabi bizlerde işe koyulduk tüm ekip el ele verip araştırmamızı yaptık. ve sitede birkaç birşeye rastladık. önce başıma geleni anlatayım 
neyse para puanıma baktıgımda ise 70.00 yazıyordu tüm ekibe bir hamburger aldım
daha sonra tebrikler almaya başladım.
ve bu rastladıgımız şey kapanmaz devam ederse ajanlar.org sitesine özel bir program çıkartmak istiyoruz.
umarım birşey olmaz biz işe koyulalım sizlere şimdiden afiyet olsun
tabi açık kapanmazsa
.birşey daha söylieyim açık adres sakın ama sakın vermeyin eyer açıgı anlar belli etmezlerse sizi takip altına alırlar enselenirseniz. bizden degildir bu bilişim suçuna girebilir cezasıda baya agırdır. DİKKAT ETMENİZİ ŞİDETTLE ÖNERİYORUM.
Birsonraki konumda görüşmek üzere.
neyse para puanıma baktıgımda ise 70.00 yazıyordu tüm ekibe bir hamburger aldım
ve bu rastladıgımız şey kapanmaz devam ederse ajanlar.org sitesine özel bir program çıkartmak istiyoruz.
umarım birşey olmaz biz işe koyulalım sizlere şimdiden afiyet olsun
.birşey daha söylieyim açık adres sakın ama sakın vermeyin eyer açıgı anlar belli etmezlerse sizi takip altına alırlar enselenirseniz. bizden degildir bu bilişim suçuna girebilir cezasıda baya agırdır. DİKKAT ETMENİZİ ŞİDETTLE ÖNERİYORUM.
Birsonraki konumda görüşmek üzere.